Mobilhotellet

Hvordan kom vi frem til ideen mobilhotell ? 

   

Ideen om mobilhotellet ble til da en av bedriftens ansatte oppdaget problemet med mobilbruk I timen. Vi hadde  undervisningstime og læreren gjennomgikk nytt stoff. 

Elevene fulgte ikke med og flesteparten var opphengt i mobilen og fokuset var en helt annen plass. Det gikk opp for  oss at dette måtte vi gjøre noe med!

 


Elevene blir stadig mer kreative og gjemmer unna mobilen i undervisningstimene.

Veien til ferdig produkt 

Vi satte oss grundig inn i problemstillingen vår og konkretiserte hvilke krav produktet vårt måtte dekke. Deretter var vi i kontakt med arkitekt hvor vi diskuterte forskjellige praktiske løsninger til vårt produkt.                                                                                                                                                 

For å realisere produksjon og salg av vår idé har vi inngått en spennende produksjonsavtale med Peterson Packaging i Sykkylven. De utvikler, produserer og markedsfører papir og emballasjeløsninger for de europeiske markedet.

Videre kontaktet vi design byrået A45 i Ålesund for videre design av produktet, og sammen med Richard Nærø ble farger, logo og endelig utseende på hotellet bestemt og sendt til Peterson Packaging.  

Vi tok beslutningen om at vi ville være en miljøvennlig bedrift og materialet bølgepapp ble valgt. I tillegg kan dette flatpakkes noe som gjør at vi kan sende produktet rett til norske klasserom.

 

Det endelige produktet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobilhotellet fungerer slik at hver elev får sitt eget hotellrom, og sjekker inn telefonen sin der når dem kommer inn i klasserommet. Hotelrommene er nummeret slik at læreren kan gå ut ifra rekkefølgen på klasselisten. Nederst på mobilhotellet står det fem mobilvett-regler. Disse reglene er korte og enkle, slik at de er lette å huske.

Produktet er svært brukervennelig da det hovedsakelig er produsert for å plasseres på vegg ved hjelp av de to dråpeformede utskjæringene. Det vil også kunne plasseres på en pult, i vinduskarmen eller andre løsninger skolen vil se på som gunstig. Produktet er også laget av slitesterk bølgepapp, noe som gjør det veldig lett og som ikke krever mye om det skal henges opp.

Hvert hotell består av 30 rom og har en høyde på 47 cm og en bredde på 55 cm.

 

 

 

 

 


 

Sponset og utarbeidet av Ligante

© Mobilvett.net 2014  |  Kopering/videredistribuering av innhold på denne nettsiden er ikke tillatt.